LED Rasveta za Vaš dom i baštu

Osvetlite svoje spoljašnje prostore našim širokim izborom LED rasvetnih rešenja. Od solarnih baštenskih lampi do snažnih zidnih lampi, imamo sve što vam je potrebno da stvorite toplu i prijatnu atmosferu u svom dvorištu, na terasi ili balkonu.

Solarne Baštenske Lampe

Iskoristite snagu sunca uz našu ponudu solarnih baštenskih lampi. Ove ekološke opcije su jednostavne za instalaciju i ne zahtevaju kablove ili struju. Jednostavno ih postavite na sunčano mesto i uživajte u mekoj, ambijentalnoj svetlosti koju pružaju noću.

Neke od naših popularnih solarnih baštenskih lampi uključuju:

Solarna baštenska lampa

Solarna baštenska lampa je klasičan dizajn koji dodaje dodir elegancije svakoj bašti. Sa svojom izdržljivom konstrukcijom i efikasnim solarnim panelom, ova lampa pruža pouzdano osvetljenje bez ikakvih problema.

Solarna baštenska LED baklja sa efektom plamena

Za dramatičniji efekat, razmislite o solarnoj baštenskoj LED baklji sa efektom plamena. Ova jedinstvena lampa imitira treperenje pravog plamena, stvarajući udobnu i prijatnu atmosferu u vašem spoljašnjem prostoru.

Zidne LED Lampe

Kada je reč o osvetljavanju staza, ulaza i drugih ključnih područja oko vašeg doma, zidne LED lampe su odličan izbor. Ove snažne lampe pružaju jaku, fokusiranu svetlost dok takođe dodaju dekorativni element vašim spoljašnjim zidovima.

Baštenska Zidna LED lampa 12W

Baštenska Zidna LED lampa 12W je elegantna i moderna opcija koja pruža impresivno osvetljenje. Sa svojim podesivim uglom i izdržljivim aluminijumskim kućištem, ova lampa je napravljena da izdrži sve vremenske uslove i pruži dugotrajne performanse.

Zidna LED lampa 6W crna elegant

Za diskretniji izgled, Zidna LED lampa 6W crna elegant je odličan izbor. Ova kompaktna lampa ima jednostavan, ali elegantan dizajn koji se besprekorno uklapa u bilo koji arhitektonski stil.

Solarne Lampe sa Senzorom Pokreta

Poboljšajte sigurnost i praktičnost svojih spoljašnjih prostora sa solarnim lampama sa senzorom pokreta. Ove pametne lampe detektuju kretanje i automatski se uključuju, pružajući svetlost kada vam je najpotrebnija.

Nazidna solarna lampa sa senzorom pokreta

Nazidna solarna lampa sa senzorom pokreta je svestrana opcija koja se može montirati na zidove ili postaviti na ravne površine. Sa svojim podesivim senzorom pokreta i solarnim panelom, ova lampa se prilagođava vašim specifičnim potrebama i lokaciji.

Solarni LED reflektor sa senzorom pokreta

Za veće površine, solarni LED reflektor sa senzorom pokreta je idealan izbor.